چرا قاضی رای را صادر نمیکند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۱۲ #60823730

از اخرین جلسه دادگاه ۵ ماه میگذرد با این پزشک قانونی تایید کرد و همه ی مستندات و شهود برای قاضی محضر میباشد چرا قاضی پرونده رو در وقت احتیاط گذاشته و الان ۵ ماه شد اخرش قاضی تا کی میخاهد رای رو صادر نکند ایا قاضی با این کار مرتکب تخلف شده یا نه؟؟؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به ازدحام پرونده ها و اوضاع کنونی بیماری کرونا این امر طبیعی است لذا باید منتظر باشید

باسلام باتوجه به حجم پرونده ها طبیعی است.

هرپرونده براساس مدارک و مستندات و تحقیقات ، طولانی یا کوتاه خواهد بود لذاحضورا بهتراست مراجعه کرده و از روند پرونده مطلع شوید

از طریق شعبه پیگیری کنید در غیر این صورت از طریق رییس دادگستری اقدام کنید

ممکن است در پرونده مذکور تحقیقات و استعلامات دیگری لازم باشد. میتوانید با رجوع به شعبه علت را جویا شوید.

نخیر
قرار نیست هرموقع شاکی دلش خواست قاضی رای صادر کنه
قاضی در صورت وجود شرایط و مهسا بودن رای اقدام به صدور رای خواهد کرد

به احتمال قوی تحقیقات کامل نشده یا معاینه مجددی دارین