چگونه شهادت کذب شاهد را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #60784426

با سلام و احترام در پرونده ای که همسایه طبقه همکف از اینجانب ضرب و شتم و توهین و تهدید شکایت نموده بود در صورتی که هیچکدام از این موارد انجام نشده و تنها بحث لفظی صورت گرفته و دو نفر شاهد در پرونده معرفی نموده بود که شاهدت در این خصوص داده اند به طوری که حدود اواخر آبان ماه سال قبل با برادرم به منزل آمدم برادرم در پارکینگ محوطه مجتمع منتظر شد تا من بروم و سویچ خودرو را بیاورم تا به منزل دایی ام برویم چون در آن روز پسر دایی ام فوت نموده بود به داخل منزل که رفتم صدای داد و فریاد از داخل پارکینگ شندیم بلا فاصله داخل پارکینگ آمدم دیدم پسر همسایه با برادرم درگیری لفظی پیدا نموده که در این هنگام مادر و بردارش آمدند که میخواستند درگیری فیزیکی ایجاد کنند که من نگذاشتم بحث لفظی بود در آن هنگام نگذاشتم درگیری بیشتر ادامه پیدا کند و سوار ماشین شدیم و رفتیم در هنگام خروج از پارکینگ با بیسیم موضوع تخلف ساختمانی همسایه را گزارش کردم و حتی شاهدهایی که شاهدت دادند در آن روز آنجا نبودند و در آن روز در منزل همسایه کار نمی کردند(استاد لوله کش و شاگردش) چند ماه بعد شکایت کردند و در مرحله تحقیقات دادیار به من گفتند شاهد دارید گفتم همسایه به دلیل ترسی که از این همسایه دارند شاهدت نمی دهند و موضوع تهدید و توهین و ضرب شتم را انکار نمودند دادیار اعلام نمود به دلیل نداشتن برگ پزشکی قانونی ضرب و شتم پذیرفته نیست ولی چون برای توهین وتهدید شاهد دارند به ضرر تو می باشد من تقاضای مواجه حضوری شاهد نمودم و اعلام نمودم تاریخی که شاکی برای روز درگیری اعلام نموده صحیح نیست و قرار شد مواجه حضوری انجام شود ولی متاسفانه انجام نشد و پروند به دادگاه ارسال شد که در روز دادگاه عکس هایی که همسایه با گذاشتن خودرو در ورودی پارکینگ برای عبور از پارکینگ به ورودی راهرو مجتمع ایجاد مزاحمت می نماید و ایجاد مزاحمت تخلیه ضایعات ساختمانی و مصالح در راهرو و صورتجلسه پلیس ۱۱۰ در خصوص ایجاد مزاحمت بستن شیرفلکه آب و گاز واحد اینجانب توسط همسایه را ارائه دادم و همچنین اعلام نمودم اگر درست میگویند چرا برای درگیری با پلیس ۱۱۰ تماس نگرفتند قاضی پس از شنیدن اظهارات طرفین رای صادر نمود که در رای صادره در خصوص ضرب و شتم و توهین به دلیل انکار و نداشتن دلیل محمه پسند برائت خورده و برای تهدید با توجه به اینکه اعلام سو استفاده از بیسیم و عنوان مامور اطلاعات برایم عنوان کرده به هفتاد ضربه شلاق محکوم شدم که قاضی به دلیل جوانی اینجانب به دو سال حبس تعلیقی تبدیل نمود که در تاریخ ۹۸/۰۵/۰۸ به اینجانب ابلاغ شد اما در تاریخ ۹۸/۰۹/۱۰ پیامکی برایم آمد مبنی بر اینکه درمورد پرونده شماره ........ باردیف فرعی ...... در شعبه (قبلی) کیفری دو شیراز رای صادر شد به سامانه ثنا که مراجعه نمودم قرار قبولی دادخواست تجدید نظر شاکی برای تهدید مشاهده نمودم . سوال اینجانب این می باشد که در خصوص چنین پروندهایی معمولا رای تجدید نظر چه می باشد و چگونه می توان شهادت کذب شاهد را اثبات نمایم و جهت دفاع در تجدید نظر چه کار انجام دهم و چه بگویم. با تشکر از وکلای محترم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
اصولاچون جرم تهدیدشمااثبات شده وبه مجازات هم محکوم شدید پس تغییری درمجازات متصورنیست درفرض تجدیدنظرخواهی شاکی
برای اثبات شهادت کذب بایددلایل محکم ازجمله شهادت شهود ارایه شود