شورای حل اختلاف میگه ما رای صادر کردیم مختومه شد و الان بهم گفتند برو دفتر قضایی شکایت کن، چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #60782454

سلام بنده تصادف کردم طرف مقصر افسر اومد کرکی کارشناسی کرد و مقصر طرف مقابل شد افسر راهور بیمه طرف مهره زده و کارت پایان خدمت اون به من داد. فرداش به بیمه نیومد و به من گفت من مدارکم رو اعلام سرقت زدم. و من رفتم شواری حل اختلاف شکایت و و مبلغ ۵۰۰ هزار ازم گرفتند الان شورای حل اختلاف میگه ما رای صادر کردیم مخدومه شد و الان بهم گفتند برو دفتر قضای شکایت کن. الان مراحل من درست طی میشه. من احساس میکنم خود شورا باید توقفقف خودرو صادر کن. الان نظر شما چیه

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.. احتمالا شما تامین دلیل انجام داده اید و باید براساس گزارش کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت نمایید .

به نظر میرسد که شما تامین دلیل انجام داده اید و باید باستناد گزارش کارشناسی مبادرت به تقدیم دادخواست مطالبه خسارت نمایید .

سلام و درود
احتمالا شما دادخواست تامین دلیل به شورا جهت برآورد خسارات وارده داده اید و کارشناس دادگستری خسارات را برآورد کرده است، حال باتوجه به رقم کارشناسی در صورتی که بالای ۲۰ میلیون تومان است به دادگاه و کمتر از آن به شورا باید دادخواست مطالبه و تامین خواسته جهت توقیف خودرو بدهید.
در صورت لزوم مشاوره تلفنی درخواست کنید تا جزییات و روند پیگیری برای شما توضیح و تشریح کردد.
موفق باشید.