بعداز صدور حکم طلاق زوجه چه قدر فرصت برای اجرای صیغه طلاق دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #60675434

صدور رای طلاق از دیوان عالی حداقل چه مدت طول میکشد؟بعد از دریافت حکم طلاق زوجه چه مدت وقت دارد تا ان را اجرا کند؟آیا میتواند ان را اجرا نکندوطلاق جاری نشود؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حدودا 3ماه و شش ماه فرصت از تاریخ ابلاغ رای دیوان جهت ثبت در دفتر خانه طلاق. در صورتی گواهی عدم سازش صادر شده باشد 3ماه فرصت جهت ثبت. ثبت طلاق از طرف زوجه در صورت عدم همکاری زوج با امضا نماینده دادگاه صیغه طلاق جاری میشود.

با سلام ووقت بخیر
زمان صدور حکم جزء مراحل اجرایی است و نمی توان زمان دقیقی برای آن اعلام نمود .ماده ۳۳ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱
مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رای فرجامی یا انقضای مهلت فرجام ‌ خواهی است. هرگاه حکم طلاق از سوی زوجه به دفتر رسمی ازدواج و طلاق تسلیم شود، در صورتی که زوج ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ مراتب در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر به زوجین ابلاغ می‌کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوج و عدم اعلام عذر از سوی وی یا امتناع او از اجرای صیغه، صیغه طلاق جاری و ثبت می‌شود و مراتب به زوج ابلاغ می‌گردد. در صورت اعلام عذر از سوی زوج، یک نوبت دیگر به ترتیب مذکور از طرفین دعوت به‌عمل می‌آید.و اگر زوجه نخواهد حکم را اجرا کند بعداز 6 ماه ازدرجه اعتبار ساقط میشود.