چطور برای فرزندم که دختر هست و ۴ ساله و دارای پاسپورت سوئدی هست اجازه ورود به ایران بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #60666934

سلام
فرزندم در سوئد به دنیا امده و تبعه سوئد هست و از ازدواج موقت هست که در ایران و سوئد ثبت نشده،البته در سوئد برای اینکه فرزندم در آینده متوجه بشه که پدر داشته ، آزمایش دی ان ای گرفتم از پدر و در سوئد نام پدر فرزندم ثبت شده ، ولی به دلیل اینکه نمیخواهم بخاطر شرایط زندگی سوئد گرفتار ادامه زندگی با این آقا بشم حاضر نیستم با ایشان دوباره ازدواج کنم و میخوام بدونم میتونم شناسنامه ایرانی برای فرزندم بگیرم؟ میخواهم به ایران رفت و آمد کنم و میخواهم بدونم چطور برای فرزندم که دختر هست و ۴ ساله و دارای پاسپورت سوئدی هست اجازه ورود به ایران بگیرم؟ آیا باید مثل یک خارجی ویزا بگیره و وارد بشه؟ چطور فرزندم رو بدون دردسر وارد ایران کنم و بتونه به ایران رفت و آمد کنه ، آیا برای رفت آمد فرزندم حتما باید در ایران شناسنامه ایرانی بگیرم، یا میتونم مثل یک سوئدی با ویزا به ایران رفت و آمد کنه

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به گفته هاتون بلی امکانپذیر هست

سلام‌ امکان اخذ شناسنامه ایرانی با وجود شرایطی که بیان کردید امکانپذیر است.

اطفالی کهپدرشان ایرانی باشه ایرانی محسوب می شوند و می توانند شناسنامه ایرانی دریافت نمایند

اطفالی که از پدر ایرانی حاصل شده باشند طبق قانون مدنی ایران ایرانی محسوب و می توانند شناسنامه ایرانی دریافت نمایند.

سلام‌. امکان اخذ شناسنامه ایرانی با وجود شرایطی امکانپذیر است. همچنین تا قبل از اخذ شناسنامه، برای هربار ورود دخترتان به ایران باید ویزا براش بگیرید.