آیا زمینه اقدام به ازدواج موقت یک روزه و از طریق کانال تلگرامی جرمی متوجه من هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۵ #60597595

با سلام و احترام؛
بنده بخاطر اشتباهی (سادگی) مورد کلاهبرداری یک کانال تلگرامی قرار گرفته‌ام. بدلیل عدم داشتن شرایط ازدواج دایمی، با یک کانال تلگرامی ازدواج موقت آشنا شدم که بواسطه داشتن کلی کاربر و پست و ... اعتماد کردم. ۱۰۰ هزار برای معرفی خانمی از من بصورت کارت به کارت دریافت کردن و سپس خانم رو معرفی کردن و برای آشنایی ازدواج موقت، من مدت یک روزه رو اعلام کردن که گفتن مهریه ۴۰۰ هزار میشه و باید واریز کنی. به حساب خانم واریز کردم. سپس گفتن باید به عنوان ضمانت اینکه مشکلی بواسطه بار اول بودنت که ما شما رو نمیشناسیم بوجود نیاورید، ۳ میلیون به حساب واریز کنی بعد از اتمام مدت ازدواج موقت عودت داده میشه. متاسفانه فریب خورده و واریز کردم. ساعت و آدرس و شماره موبایلی اعلام کردن که موبایل کلا خاموشه و آدرس و زمان هم الکی بود. در تلگرام هم دیگر جوابگو نشدن. نه ادمین کانال (که ۱۰۰ هزار + ۳ میلیون به حساب ایشان ریخته شده) و نه خانم (واریز ۴۰۰ هزار).
کل صحبتهایم با ادمین همچنین اظهارات ایشان در دادن شماره کارت و نام صاحب حساب در تلگرام بوده که شاتشون رو برداشتم و سند کارت به کارت ها هم موجود هست.
لطفا بفرمایید که چگونه میتونم برای احقاق حقوقم شکایت کنم؟
سپاس از شما

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود ،اقدام به طرح شکوائیه کلاهبرداری اینترنتی علیه کانال تلگرامی و مدارک مربوطه نیز پیوست گردد‌

علیه کانال تلگرامی می توانید شکایت خود را تحت عنوان کلاهبرداری از طریق ذفاتر خدمات قضایی ثبت کنید ازدواج موقت قانونی بوده و جرم نیست

می توانی به اتهام گلاهبرداری وتحصیل مال غیرمشروع ازطریق کانال تلگرامی برعلیه ادمین ومالک کانال و اون زن شکایت کنی و کلیه مدارک وشات های خودرا پیوست کنی
ازدواج موقت هم قانونی است

درود بر شما، با این تفاسیر اقدام شما جرم نبوده، لکن عمل این کانال مصداق کلاهبرداری است، لذا می‌توانید از طریق پلیس فتا یا از طریق ثبت دادخواست در دفاتر الکترونیک قضایی علیه ایشان شکایت کنید.

با درود
بدوا باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام (طرح دعوا) که پس از ثبت در دادسرا، مطابق دستور مقام قضایی، پرونده به پلیس فتا ارجاع می‌شود.
عاملین ، مرتکب کلاهبرداری رایانه ای شده اند.

این موضوع از طریق اعلام و ثبت شکایت در سایت پلیس فتا قابل پیگیری است . اقدام شما جرم نبوده ولی اقدامات کانال مذکور در قالب اتهام کلاهبرداری قابل پیگیری است .

سلام علیکم وقت بخیر
از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری اینترنتی برای دادسرای مربوطه ارسال دارید پس از ارجاع موضوع به شعبه دادیار یا بازپرس مربوطه خطاب به پلیس فتا دستوراتی همچون استعلام از بانک مربوطه جهت معرفی صاحب حساب و ارسال پرینت یک هفته ای قبل و بعد واریز وجه مورد کلاهبرداری و بررسی ip و isp شخصی که به اینترنت وصل شده است .و احضار افراد جهت شناسایی کلاهبردار .ضمنا متن پیامک های رد و بدل شده را حتما نگهداری کنید یا پرینت تهیه فرمایید. چرا که بازپرس دستور استخراج متن پیامک ها را نیز صادر می کند .