آیا احتمال کلاهبرداری با کارت ملی و عابر من وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۵ #60587453

باسلام
.این جانب تقریبا و پنج ماه پیش با تکیه به مانور ماهرانه جلب اعتماد یک گروه تلگرامی که در آن عضو بودم فریب خوردم.
زیرا فردی در گروه از من خواسته بود که برای کسب در آمد یک عکس از عابر بانک و یک عکس از کارت ملی برای ایشان بفرستم.
اینها مدعی کسب و کار در زمینه ارز دیجیتال بودند.
اما بعد از چند روز متوجه مسدودی حساب خود شدم.
اکنون نیز احضاریه از طرف دادگاه برای من فرستاده شده که من از موضوع شکایت کاملا بی خبرم.
آیا احتمال کلاهبرداری با هویت من وجود دارد؟
در این صورت من برای حذف این اتهام به خود چه کار باید بکنم؟
مجازات این اتهام چیست؟
باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمالا موضوع در رابطه با جرم فیشینگ و برداشت غیر از مجاز از حساب افراد می باشد
شما واقعیت را بگویید و اعلام دارید که فریب اظهارات اعضای گروه را خورده اید و اگر افرادی را در این زمینه می شناسسید معرفی کنید