معنای کیفرخواست بعد از مختومه شدن پرونده چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۷۴۹ #60366

سلام و عرض ادب
ببخشید بنده یه سئوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید .

معنای جمله ی " در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره **************** مورخ ********* صادر گردید چیه ؟ اونم بعد از مختومه اعلام شدن پرونده ؟!!!

توضیح کاملتر :

بعد از اخذ آخرین دفاع توسط دادسرا ، در یک بند در سایت پیگیری پرونده های قضایی نوشته بود " وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید و برای تاریخ فلان تعیین گردید .

بعد تقریبا 20 روز دوباره یه بند دیگه اضافه شد که نوشته بود نسبت به اتهام ********** جلب به دادرسی صادر شد .

مجدد بعد دو روز دیگه یه بند اضافه شد که نوشته بود ، وقت نظارتی که قرار بود واسه گرفتن توضیح از طرفین تجدید بشه ، باطل شده و در همون تاریخ ، در قسمت خلاصه پرونده ، زده بود " پرونده مختومه شده است "

دوباره مجددا بعد از چند روز یه بند دیگه به قسمت : روند کار پرونده اضافه شد که نوشته بود " در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره *************************** مورخ *************** صادر گردید " البته لازم به ذکره که یک روز قبل از اینکه این بند اضافه بشه ، یک پیامک اومد که توش نوشته بود در مورد پرونده شماره ................ در شعبه ی ......... دادیاری ، قرار نهایی صادر شد .

معنیه اینا چیه ؟ یعنی الان باید منتظر دادگاه بود ؟ پس چرا نوشته بود که پرونده مختومه شده است ؟

ممنون میشم اگه لطف کنید و پاسخ کاملی بدید .

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کیفر خواست در حقیقت ادعا نامه دادستان علیه متهم است. کیفر خواست هنگامی صادر میشودکه تحقیقات انجام شده ودلایل جمع آوری گردیده است. یعنی پرونده به دادگاه ارجاع شده است و میتوانید دلیل این امر را از شعبه سوال کنید.