برای اثبات پیامهایی که قذف میباشند شهادت شاهدین میتواند موثر و نتیجه بخش باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۶۰ #60334

سلام و خدا قوت
فردی برای من ایجاد مزاحمت تلفنی و پیامکی داشته به من گفته جنده و هرزه و حرومزاده، هم از طریق زنگ زدن و هم از طریق ارسال پیام. شما فرمودید شکایت کیفری برای توهین و فحاشی ، ولی این مگه قذف نیست ؟ و اینکه گفته میام جرت میدم و آبروتو میبرم ، من میتونم به جرم قذف و تهدید ازش شکایت کنم ؟
برای اثبات، تنها گفته های من محکمه پسند هست یا باید شاهد هم داشته باشم ؟ اصلا این فحش ها و بی ادبیا جزء قذف هست

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر این عبارت را به کار برده باشد به دلیل اینکه نسبت دادن زنا میباشد حد قذف خواهد بود و تنها خودتان قادر به اثبات آن نمیباشید و باید شهود داشته باشید لذا شکایت تهدید هم میتوانید بکنید.