اعاده حیثیت از شاکی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۸۰ #60206417

سلام یک خانم مطلقه که صیغه من بود و بعد از تمام شدن مدت صیغه از من خواست باهاش ازدواج دائم کنم و من قبول نکردم و از من به ۱۱ اتهام شکایت کرده و من همه انها را تبرئه شدم و قرار منع تعقیب خورد روی بعضی از پروندها.. میخواستم بدونم من میتونم از اون بخاطر همه شکایت ها و ابرویی که از من رفته برای همه شکایت هاش که تبرئه شدم اعاده حیثیت کنم//؟؟ و اگه شکایت کنم پرونده های قبل که تبرئه و قرار منع تعقیب شدم باز به جریان می افتن یا نه که بخواد باز برام دردسر بشن؟ و یا اون میتونه درخواست بده که پروندهایی که حکم قطعی اومده باز به جریان بیافتن و رسیدگی بشن؟
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرونده هایی که حکم قطعی در مورد انها صادر شده مجددا قابل پیگیری نیستند و نمیتواند مجددا برای شما دردسر ایجاد کنه اگر عمدا به شما اتهام زده و به قصد محکوم کردن شما این کارها رو انجام داده باشد شما می توانید به جرم افترا شکایت نمایید و همچنین از دادگاه تقاضا کنید تا وی مجبور به اعاده حیثیت شما شود

سلام شما نمی توانید تحت عنوان افترا شکایت کنید زیرا مرجع تظلم خواهی دادگستری است ولی می توانید از دادگاه درخواست اعاده حیثیت کنید که مواردی مثل الزام به عذر خواهی یا انتشار حکم برائت شما در روزنامه و.....در قانون پیش بینی شده است اما به هر حال زیانهای وارده در اثر اقدامات شاکی به طرح دعاوی واهی و خلاف واقع قابل مطالبه می باشد