مبلغی از طریق فیشینگ به صورت آنلاین به کارت من پول ریخته، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۹ #60165762

سلام شخصی مبلغ ۳۳ هزار تومن از طریق فیشینگ به صورت آنلاین به کارت من پول ریخته و من همون موقع متوجه شده‌ام.
باید چکار کنم؟ بروم بانک و مبلغ را کارت به کارت بکنم به حساب آن شخص؟
یکبار بخاطر فیشینگ کارتم مسدود شده است و نمیخواهم بار دوم این اتفاق تکرار شود.

سوال دوم، وقتی کارتی بخاطر فیشینگ مسدود میشود، آیا فقط همان حساب و کارت طرف مسدود میشود (بخاطر شکایت شاکی)، یا هرچی کارت و حساب دیگر در بانک‌های مختلف دیگر داشته باشد هم مسدود میشود؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به طرح شکایت در پلیس فتا اقدام کنید.