اگر در شورای حل اختلاف شکایت شود، قاضی به نفع چه کسی رای میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۰۷ #60127033

سلام خسته نباشید
من حدود ۵ ماه پیش یک موتور خریدم از آشنا که یک قولنامه نوشته شد که مبلغ ۱۰ میلیون تومان پیش پرداخت شد و مبلغ باقی مانده ۶ میلیون بود و تقسیم به ۷ ماه شد که تا زمانی که کاملا پرداخت نشود سند زده نشود و امضا اثر انگشت خورده شده + ۲ شاهد اما من بد از حدود چند روز کل مبلغ رو پرداخت کردم که سری سند به نامم بخوره و سند زده شد اما سفته های منو پس نداد چون مدرکی نداشتم پول پرداخت کردم پول نقدی دادم اسکناس و به اجبار ۳ ماه پرداخت کردم و یک سفته رو گرفتم الان ۶ میلیون سفته از من داره و تا پول ندم نمیده به زور شده. اگه بره شورای حل اختلاف شکایت کنه قاضی به نفع کی رای میده؟
من فقط سند زدم ایشون رو دارم تو دست به عنوان مدرک چون توی قولنامه نوشته شده بود که پول پرداخت شد سند زده میشود.
ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک شما سند موتور هست که بنام شما ثبت شده
شهودی هست که موقع تحویل سفته ها بگفته خودتان امضا کردند
لذا شما باید یک اظهارنامه راحع به استرداد سفته ها به وی بدین
در صورت واخواست شدن سفته و اعلام شکایت از شما
حتما شکایت خیانت در امانت مطرح کنید و گواهی رو در شعبه ای که به شکایت او رسیدگی میکنه تحویل بدین تا روند رسیدگی متوقف بشود

شما شکایت خیانت در امانت مطرح کن همینکه سند انتقال یافته است نشان دهنده پرداخت ثمن است .

سلام
شکایت خیانت در امانت در محکمه مطرح کرده و سند صادر شده بنام شما دلیل پرداخت است و سفته باید برگردد

با توجه به شرطی که پول با انتقال سند پرداخت می شود و سند منتقل شده دلیلی بر پرداخت محسوب می شود. البته اگر شاهدی برای پرداخت داشته باشید ادعای شما تقویت می شود. چرا که ایشان نیز برای عدم امکان ارائه شاهد ندارند.
اظهارنامه ای ارسال و با عنوان نمودن پرداخت پول و انتقال سند درخواست استرداد چکهای امانی را بکنید.

صدور سند به نام شما به منزله ی پرداخت است و سفته ها باید مسترد شود.
خیانت در امانت شکایت کنید