فرصت ۲۰ روزه برای اعتراض داریم در این مدت چطور میتونیم از حکم بخشش یا تخفیف بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۴ #60075975

با سلام و احترام،
سوال بنده این است در حکم اولیه برای شرب خمر ( حدود ۴۰ درصد الکل بوده ) ۸۰ ضربه تعیین شده فرصت ۲۰ روزه برای اعتراض داریم در این مدت چطور میتونیم از حکم بخشش یا یا تخفیف بگیریم و کجا باید اقدام کنیم. با تشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر در حضور قاضی اقرار نکرده اید و تست الکل ضمیمه پرونده نیست .این فرصت را دارید که با تجدیدنظر خواهی حکم صادره را تغییر دهید.
باتشکر

با سلام
باتنظیم لایحه تجدیدنظر نزد وکیل دادگستری و ثبت ان در دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید
لایحه و دفاعیات در لایحه را با دقت تنظیم نمایید

سلام جرایم حدی قابل تخفیف و تغییر وتعلیق نیست و فقط به وسیله توبه طی شرایطی مجازات ساقط می شود که البته این توبه باید برای قاضی احراز شود و شرایطی خاص دارد بنابراین اگر اقرار در پرونده نیست وصرف تست الکل موجب محکومیت شده .با لایحه دفاعیه حقوقی مناسب به دادنامه اعتراض نمایید تا در مرحله تجدید نظر به نتیجه برسید .پیشنهاد می گردد از وکلای محترم ومتخصص در این مرحله استفاده بفرمایید