دادگاه حکم به طلاق صادر خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #60008715

سلام
اگر زن از طرف مرد وکالت محضری طلاق داشته باشد دادگاه حکم به طلاق صادر می‌کند یا گواهی عدم امکان سازش صادر می‌کند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر زن تقاضای طلاق کند ووکالت در طلاق داشته باشد می تواند به جریان بیاندازد البته جدایی و طلاق علت‎های متفاوتی دارد. این که علت دعوا و اختلاف چیست، کدام یک از زن یا شوهر آن را مطرح می‎کنند و این که زمینه اختلاف چیست، نوع دعوی را در دادگاه خانواده و راه های پیگیری آن و مراحلی که باید طی شود را مشخص می کند. یکی از موارد تفاوت در رسیدگی زمانی است که دادگاه باید اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش و یا حکم طلاق کند.