با وجود اعلام تمامی جزئیات راهنمایی بفرمائید چکار میبایست انجام دهم تا بتوانم حقیقت را برای قاضی مشخص کرده و جلوی خیانت در امانت این شخص گرفته شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۰ #59963516

آبان ۹۶ بنده و همسرم قصد خرید خودرو به مبلغ ۱۲۰۰۰۰۰۰ تومان را داشتیم ولی تنها مبلغ ۶۰۰۰۰۰۰ تومان داشتیم توسط یکی از دوستان ب نمایشگاهی معرفی شدیم که ماشین را برای معامله به آنجا برده و شرایط بزنیم نمایشگاه دار مبلغ ۶۰۰۰۰۰۰ تومان دیگر را به فروشنده پرداخت کردند ولی ماشین را به مبلغ ۹۰۰۰۰۰۰ تومان در دفتر خانه فک رهن بنام همکار خود زدند و قرار بر پرداخت ۱۲ قسط ۷۵۰۰۰۰ تومانی توسط ما به ایشان شد تا در نهایت ماشین از فک رهن خارج گردد علاوه بر فک رهن اعلام داشتند میبایست به اندازه ۹۰۰۰۰۰۰ تومان چک بصورت امانت به نمایشگاه بدهید و با توجه به اینکه ایشان توسط دوست مورد اعتماد معرفی شده بودند ما نیز اعتماد کردیم و دو فقره چک ۴ و ۵ میلیون تومانی بدون تاریخ به نمایشگاه دار دادیم دو قسط اول نقدی در نمایشگاه پرداخت شد و مابقی اقساط به درخواست نمایشگاه دار به شماره حساب همسر ایشان پرداخت میشد و پس از پرداخت به ایشان اعلام میکردیم در حسن پرداخت اقساط بدلیل بیماری فرزندمان به مشکل مالی برخوردیم و شخص نمایشگاه دار اعلام کردند از آنجائیکه شما خوش حساب هستید میتوانم به شما قرض دهم که با کمی سود بصورت اقساط پس دهید از اینرو طی مدت ۶ ماه یکبار مبلغ ۵۰۰۰۰۰۰ تومان یکبار ۴۸۵۰۰۰۰ تومان و یکبار هم ۳۵۰۰۰۰۰ تومان از آن شخص دریافت کردیم و در قبال هر مبلغی که به ما میدادند ۳ برابر سفته و یا چک دریافت می کردند بابت پرداخت و ضمانت در پرداخت مبالغ.
اقساط مطابق با اعلام ایشان سر موئد پرداخت میشد تا اینکه همسر بنده خرداد ۹۷ بدلیل تعدیل نیرو بیکار شدند و ما مورد بیکار شدن همسرم را به نمایشگاه اعلام کردیم و گفتیم برای ۲ ماه امکان پرداخت اقساط را نداریم با ما راه بیایند در نهایت بابت تاخیری این دوماه نیز چنانچه باید وجهی پرداخت شود انجام خواهد شد .
تا اینجا ما مبلغ ۹۰۰۰۰۰۰ تومان بابت فک رهن خودرو و ۱۳۳۵۰۰۰۰ تومان وجه نقد دریافت کردیم که جمعا معادل ۲۲۳۵۰۰۰۰ تومان میشد.
سپس تیر ماه یعنی سر پرداخت قسط بعدی بدون اطلاع رسانی ایشان از طریق اس ام اس بانک متوجه برگشت خوردن چک ۴ میلیون تومانی اولیه که بابت خودرو داده شده بود شدیم با ایشان پیگیری کردیم گفتند همکارشان در جریان نبوده و در بازار خرج کرده و اعلام داشتند چک را از شخصی که به ایشان تحویل شده پس می گیرند ولی از آنجائیکه چک تاریخ خورده میبایست چک دیگری به مبلغ ۱۰ میلیون تومان بیارید تا دو چک قبلی که ۵ و ۴ تومانی بود را برگردانم.
ما نیز چک دیگری به مبلغ ۱۰ میلیون تومان بردیم و به ایشان دادیم ولی متاسفانه دو چک قبلی را نیز برنگرداندند و با بهانه های مختلف امروز و فردا کردند و یکبار گفتند دست همسرم است یکبار گفتند در گاوصندوق نمایشگاه بوده و کلیدش گم شده و هر دفعه بهانه آوردند زمانی به خودمان آمدیم که متوجه شدیم بابت ۲۲۳۵۰۰۰۰ تومان حدود ۶۵ میلیون تومان نزد ایشان چک و سفته داریم و هیچ مدرک و قراردادی از این باب نداریم و تنها مدرکی که داریم پرداخت مبلغ ۲۳۰۰۰۰۰۰ تومان به حساب همسر ایشان انجام شده بود که بعدا اعلام کردند اصلا در جریان بده و بستان ما با همسرشان نیستند و گفتند شما تا کنون هیچ مبلغی پرداخت نکرده اید و میبایست به اندازه تمامی مدارکهایی که از شما دارم پول پرداخت کنید نزد وکیل رفتیم اعلام داشتند حق الوکاله بر مبنای ۶۵ میلیون تومان مدارک شما محاسبه میشود و مبلغ حق الوکاله بسیار بالا بود از اینرو روز سه شنبه نزد دادستان شهر رفته و مشکل را با ایشان در میان گذاشتم گفتند میبایست مدرکی دال بر گفته هایتان از ایشان داشته باشید قرارداد و یا چیزی که بتوان حرف شما را اثبات کرد ما ر ابه حفاظت اطلاعات معرفی کردند و سفارش کردند راهنماگرمان باشند ایشان فرمودند زنگ میزنند نمایشگاه دار بیاید و همینجا از ایشان صورتجلسه تهیه میکنیم که حداقل چیزی برای حساب کتاب داشته باشید تماس گرفتند و نمایشگاه دار آمد و در حضور مسئول حفاظت اطلاعات گفت همه چیزهایی که اینها می گویند دروغ است و من عین این مبلغ را به ایشان پرداخت کردم و چک گرفتم و اکنون نیز میبایست برگردانند و قبول به تنظیم صورتجلسه نکردند و با خروج از دادگستری برای اجرا گذاشتن دیگر مدارک اقدام کردند .
ما نزد ایشان رفتیم و با گریه و التماس گفتم انصافا ۲۳ میلیون پرداخت کردیم بیایید و همین خودرو را هم بردارید و مدارکی که نزد شما داریم را برگردانید قبول نکردند گفتند در صورتی کل مدارک را میدهند که مبلغ ۲۶ میلیون یکجا به ایشان پرداخت شود(در حین مکالمه ای که داشتند بنده از ایشان خواسته بودم کل مدارکی که دستشان داریم و مبالغی که باید پرداخت کنیم را برایمان مشخص کنند ایشان نیز روی کاغذ نوشتند در نهایت من آن کاغذها را همراه خود آوردم) و از آنجائیکه ما این مبلغ را نداشتیم ایشان گفتند خودرو را بمبلغ ۶ میلیون تومان برمیدارم و شما میبایست ۲۰ میلیون تومان دیگر تا پایان ماه به بنده بدهید تا کل مدارکتان را بر برگردانم.
از آنجائیکه پیشتر با همین روش برای گرفتن چک ۱۰ تومانی ما را فریب داده بودند قبول نکردیم و گفتیم قیمت خودرو بیشتر است ما خودمان میفروشیم و پولش را به شما می دهیم مدارکمان را برگردانید .
طی سپردن به چندین بنگاه مشتری برای فروش خودرو به مبلغ ۱۱میلیون تومان پیدا شد از آنجائیکه ماشین در فک رهن همکار نمایشگاه دار بود هماهنگ کردیم و خریدار بهمراه ما و همکار نمایشگاه دار به همان دفتر خانه رفته و مبلغ ۱۱ تومان خریداری همانجا کارت کشیدند ماشین از فک رهن آنها خارج و به خریداری واگذار شد و ایشان از ۶۵ میلیون چک و سفته ای که نزدشان داشتیم تنها مبلغ ۲۷ میلیون تومان سفته را برگردادند و گفتند همانطور که گفتم چنانچه تا پایان ماه کل ۲۶ میلیون تومان را بدهید کل مدارک را میدهم همانروز مبلغ ۲ میلیون تومان دیگر تهیه کرده و برایشان واریز کردیم ولی دیگر هیچ راهی برای تهیه مبالغ بیشتر نداشتیم و آنها نیز با تهدید کردن و اجرا گذاشتن چک ۱۰ میلیون تومانی و دو چک ۶ میلیون تومانی سعی در وصول تمامی مدارکی که بصورت امانت نزدشان داشتیم دارند .
در نهایت بدلیل مشکلاتی که اعلام شد و شرایط نا مناسب مالی و عدم امکان گرفتن وکیل شخصا نزد مشاورین محترم دادگستری رفته و ابتدا اظهار نامه و سپس دادخواست با عنوان خیانت در امانت دادم پرونده در حال رسیدگی میباشد .
بنده ۳ شاهد که در جریان تمامی موارد اعلام شده هستند دارم و دست نویس خودشان که نوشته بودند چقدر مدرک نزدشان داریم وچقدر میبایست پرداخت شود و البته رسیدهای پرداختی به مبلغ ۲۳ میلیون تومان به حساب همسر ایشان که خودشان شماره حساب همسرشان را اعلام کرده بودند دارم طی مراجعاتی که برای همین دادخواست به اداره آگاهی داشتم متوجه شدم ایشان زندانی راه باز نیز هستند ولی به چه دلیل نمیدانم .
ایشان در بازجویی اعلام کردند تمامی گفته های بنده و همسر و شاهدان کذب است و به اندازه مدارکی که دارند به ما پول داده اند و البته گفته اند پول را نقدی به بنده پرداخت کرده اند .
پس از ۳ بار بازجویی با ایشان و بنده و شاهدان و تحقیقات محلی از کلانتری محل هنوز چیزی اعلام نشده است با بازپرس پرونده صحبت کردم گفتند چک جنبه حقوقی دارد و ممکن است بر علیه شما رای صادر شود واقعا مانده ام چکار باید کرد یک کپی از پرنده گرفته و مجدد از مشاوران دادگستری راهنمایی گرفتم گفتند دادخواست استرداد وجه بنام همسر ایشان تنظیم کنیم در حالیکه بنده اصلا همسر ایشان را ندیده و نمیشناسم فقط مبالغ اقساط مان را به نام ایشان پرداخت می کردیم و به نمایشگاه دار اعلام میکردیم .
با وجودیکه میدانم علم و تجربه شما بزرگواران بسیار ارزشمند میباشد ولی متاسفانه شرایط گرفتن وکیل را ندارم خواهشمندم با وجود اعلام تمامی جزئیات جریان پرونده راهنمایی بفرمائید چکار میبایست انجام دهم تا بتوانم حقیقت را برای بازپرس و قاضی مشخص کرده و جلوی خیانت در امانت این شخص گرفته شود.
با سپاس

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام مخاطب گرامی با عرض پوزش هر چند آنگونه که در سوال مرقوم فرموده اید قبلا مشاوره های وکالتی و قضایی لازم را حتی در سطح حفاظت اطلاعات در این زمینه کسب نموده اید ولی به علت طولانی بودن سوال و گردش کار طولانی پرونده مستلزم کسب مشاوره تخصصی حضوری است. در غیر این صورت تلاش فرمائید سوالات خود را در قالب عبارات و عناوین کوتاه و جزئی مطرح بفرمائید تا راهنمایی لازم را دریافت نمایید.