مجازات حکم شرب خمر در حین رانندگی چیست ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۱۳ #59937381

باسلام
من را تاریخ 9اسفند در به دلیل نبستن کمربند ایمنی راهور ایست داد و از من تست گرفت پس از دوبار تست 12%مثبت بود اعتراض کردم فایده ای نداشت و به کلانتری رفتم ماشین و گواهینامه توقیف شد در کلانتری به دلیل ترسیدن برگه را امضا کردم و ازاد شدم 3روز بعد به دادسرا رفتم و پیش بازپرس اقرار نکردم و گفتم اصلا مشروب نخورم اما قرار جلب دادرسی صادر شد با 35میلیون وثیقه ازاد شدم اول اینکه میخواستم ببینم حکم دادگاه کی میاد و حکمش چیه ؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر موجب حد است. یعنی مرتکب به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود

سلامت و سربلند باشید.

با سلام ووقت بخیر
درصورت مثبت بودن تست الکل و اقرار شما درمحکمه منوط به مجازات 80 ضربه شلاق حدی میشود و درصورت مثبت بودن تست و عدم اقرار درمحکمه اصولا منوط به شلاق حدی نمیشود حال بستگی به نظر قاضی پرونده دارد که شلاق کمتر از 80 تا یا جزای نقدی یا هردو رادرنظر بگیرید .