اگر تخلف یکی از این افراد در پرونده محرز شود آیا فرصت برای اعاده دادرسی خواهم داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۶ #59912624

سلام و درود خدمت شما
بنده ساکن مازندران و در یک پرونده متهم هستم. چند ماه قبل مدیر دفتر شعبه ۱ دادیاری دادسرای ناحیه تهران با بنده تماس گرفت و بصورت تلفنی تهدید و الزام به برداشت لایحه کرد و از جملات زیر در مکالمات خود استفاده کرد قاضی گفته در اسرع وقت بیای لایحه رو برداری وگرنه یه حکم جلب برات میزنه و تشدید قرار میکنه لایحه ارسالی مربوط به تخلفات افسر پرونده بود که مجبور شدم یکی از بستگان خودم که ساکن تهران بود را به دادسرای تهران بفرستم تا لایحه را از پرونده حذف کند { مکالمه توسط گوشی بنده ضبط شد } و از طریق سایت دادستانی کشور از دادیار و مدیر دفتر و افسر پرونده شکایت کردم چند روز قبل بهم گفتند در حال پیگیری هستیم .
متاسفانه پرونده با تخلف از دادسرای ... تهران به دادگاه بدوی ارسال شد و محکوم شدم . بنده هم حدود دو ماه گذشته درخواست تجدیدنظرخواهی کردم و تمامی تخلفات را در دادخواست تایپ کردم و پرونده فعلا به دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارسال شد و چند روز قبل وارد سامانه ثنا شدم و متوجه شدم که وقت نظارت برای ۲۰ تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است .
سوال اول : باید از طریق دادسرای انتظامی قضات از دادیار شعبه شکایت کنم؟
سوال دوم : باید از طریق دادسرای کارکنان دولت از مدیر دفتر شعبه شکایت کنم؟
سوال سوم : اگر تخلف یکی از این افراد در پرونده محرز شود آیا فرصت برای اعاده دادرسی خواهم داشت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت ازدادیار درصلاحیت دادسرای انتظامی قضات

 رسیدگی به شکایت از عملکرد کارمند در محیط اداری مربوط به تخلفات اداری و رسیدگی به آن در صلاحیت انحصاری هیات های رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت است