چرا قاضی بدون هیچ توضیحی که برای من بدهد فقط همسرم را کمی تهدید کرد و بعد هم از او ضامن خواست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #59888726

باسلام
من علیه شوهرم دو پرونده ضرب و شتم در دو شعبه در یک دادسرا دارم که هر دو از کلانتری پرونده سازی و شکایت شده در اولین پرونده مدارک خیانت همسرم همراه ویس مکالمه تلفنی ارتباط نامشروعش که خودش هم اقرار کرده و یک گواهی پزشکی قانونی بخاطر ضرب و شتم درحال رسیدگی است و در پرونده دوم هم دومین گواهی پزشکی قانونی درحال رسیدگی است ولی هنوز حکمی برای من درسامانه ارسال نشده لیکن برای من سؤالی پیش آمده چرا چند روز پیش قاضی پرونده من و شوهرم را خواسته و قاضی بدون هیچ توضیحی که برای من بدهد فقط همسرم را کمی تهدید کرد و بعد هم از او ضامن خواست او هم ضامن را به دادسرا بر دو امضا کرد و قاضی بدون هیچ توضیحی به من گفت بروید!؟ این یعنی چی؟ پس حکم ایشان چیشد؟ برای کتک و کبودی حکم دیه یا عسر و حرج نمیدهند؟؟!!

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام"
پرونده شما در مرحله دادسراست پرونده رسیدگی می شود و با توجه به توضیحات شما کیفر خواست علیه همسرتون صادر شده و بعد به دادگاه فرستاده میشود