چقدر احتمال میره که تو اعتراض حکم زندان من به جریمه مالی یا تعلیق تبدیل بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #59686660

در خصوص اتهام آقای.... و آزاد به قید کفالت دائر بر جعل کارت شناسایی نیروی انتظامی و استفاده از ان دادگاه با توجه به محتویات پرونده و تحقیقات انجام شده و نظر به گزارش مرجع انتظامی، کشف کارت شناسایی مجعول موصوف از متهم و اظهار و اقرار وی به ارتکاب بزه و با توجه به سایر قرائن و امارات موجود در پرونده بزهکاری ایشان را در مورد جعل محرز دانسته و مستندا به مواد ۵۲۳ و ۵۲۵ قانون مجازات اسلامی حکم بر محکومیت وی به تحمل یک سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی صادر و اعلام می نماید و ............
هیچ گونه سابقه کیفری ندارم و متاهل هستم
چطوری لایحه بنویسم که موثر باشه؟؟
چه راهی وجود داره که زندان نرم؟؟
من اصلا بازداشت نشدم.. ۷ ماه با قید کفالت آزادم..این جزو احتساب ایام بازداشتی به شمار نمیاد؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حتی در صورت تخفیف،شما میبایست بخشی از محکومیت حبس خود را بگذرانید.

باتوجه به مواداستنادی دادگاه ، درصورت تخفیف مجاازات ازسوی دادگاه تجدیدنظر ، حبس شما درصورت تخفیف تقلیل می یابد نه اینکه اصلا زندان نروید

اصولا حبس زیر یکسال قابل تبدیل یا تعلیق می باشد . در لایحه خود موضوع عدم سوءسابقه و تاهلتان را ذکر کنید انشاءاله مثمر ثمر خواهد بود .