شلاق حد برای یکبار اقرار به شرب خمر جاری میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۸۱ #59683

در کلانتری کاملا منکر شرب خمر و نگهداری مشروب شدم،در دادیاری فقط یکبار اقرار کردم که درگذشته یکبار مشروب خورده ام و از طرفی منکر نگهداری مشروب شدم و در دادگاه بدوی نیز کاملا منکر خوردن و نگهداری شدم ولی به حرم یکبار اقرار به شرب خمر بهم حکم شلاق دادن و از نگهداری ان تبرئه شدم،قابل ذکر است پرونده ی دومی هم مشابه همین دارم با فاصله کم که کاملا تبرئه شدم.با توجه به اینکه مشروب یافت شده ازمایش نشد و دوبار اقرار نکردم ایا در دادگاه تجدید نظر تبرئه خواهم شد یا همان یکبار اقرار موجب شلاق حدم خواهد شد؟ چون خوندم که واسه شرب خمر باید دوبار اقرار کنی

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر یکبار اقرار شما برای اثبات شرب خمر کافی نخواهد بود و در صورتی شرب خمر با اقرار اثبات میشود که دو بار اقرار کنید.