چگونگی ثابت کردن سرقت با دوربین مدار بسته را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۴ #59616908

با سلام
گوشی بنده در باشگاه ورزشی دزدیده شد و اینکه در دوربین ثبت شده که فقط یک نفر چیزی از روی میزبرداشته اما مشخص نیست که اون چیز گوشی بنده بوده و تنها سرنخ ما هم همینه و هیچ شاهدی نیست ایا میشه اینطور ثابت کرد یا اینکه اون فرد میتونه در مقابل شکایت کنه که تهمت به دزدی بهش زده شده؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پجهت طرح شکایت نیاز به ارائه ادله کافی دارید و فیلمی که مستند شمما است بطور کافی گویا نمی باشد و احتمال طرح دعوا علیه ایشان دارید و اصولا مراجع قضایی طرح دعوای افترا در مقابل شکایت صورت گرفته را نمی پذیرند در این خصووص نظریات مشورتی متعددی وجود دارد

سلام
اماره و دلایل شما باید مشخصا ارتکاب جرم توسط شخص را نشان دهد،در غیراینصورت قابل پذیرش نخواهد بود

در کنار فیلم شما میباستی یکیسری ادله مانند شهادت شهود نیز به دادگاه ارایه کیند تا بتوایند قاضی را به علم برسانید

با سلام و احترام تصاویر دوربین مدار بسته اماره قضایی محسوب می‌شود و دلیل محکمی نمی باشد خصوصا که در تصاویر مشخص نیست واقعا سارق چه کسی است... امکان شکایت به جرم افترا وجود دارد

با سلام
فیلم دوربین مداربسته اماره محسوب میشود و برای اینکه شما بتوانید فرو مذکور را به سرقت محکوم نمایید نیازمند شهادت شهود و یا اقرار فرد دارید در غیر اینصورت با انکار متهم فرد تبرئه خواهد شد