ازاله بکارت بدون رابطه قابل اثبات هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۲ #59609287

سلام وقت بخیر اگر بکارت در سالیان پیش آسیب دیده باشه اما رابطه نداشته باشی براثر اتفاق از بین رفته باشه مشخص میشه؟ چجوری میشه ثابت کرد؟ و اگر بعد اون موضوع رابطه داشته باشم نشون میده دخول انجام شده و اثبات کرد که بکارت با حادثه از بین رفته؟؟؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
طی حادثه هم باشد باز قابل اثبات میباشد

با سلام
در صورت بروز حادثه و ازاله بکارت توسط متخصصین قابل تشخیص و ارایه گواهی مبنی بر بروز حادثه تحویل شما داده میشود اما مساله نزدیکی و دخول امر دیگری است که طبق تشخیص متخصصین اثبات میگردد و اگر بعد از بروز حادثه اقدام به نزدیکی نمایید د راینصورت دیگر بروز حادثه مشخص نخواهد شد و دخول قابل اثبات است .

ازاله بکارت بر اثر وقایعی غیر از دخول قابل اثبات می باشد اما اگر پس از حادثه دخولی صورت پذیرفته باشد ، تنها موضوع دخول ثابت بوده و در گواهی پزشکی قانونی مورد تایید قرار می گیرد .

باسلام در زمان حادثه میبایست برگه ای با تایید پزشک معالج گرفته میشد یا گواهی از پزشکی قانونی دریافت میکردین