آیا به رای دیوان عالی میتوان اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۷ #70708010

با سلام و احترام
از شخصی شکایت ضرب و جرح نمودم که ایشان محکوم شدند و ایشان بصورت تلافی جویانه از بنده به استناد نامه پزشک قانونی و دو شاهد دروغین شکایت ضرب و جرح نمود که بنده محکوم شدم با توجه به اینکه در ساعت ادعایی، بنده به همراه مامور کلانتری جهت ابلاغ اوراق قضایی به درب منزل ایشان مراجعه کردیم و ابلاغیه را تحویل داده و سپس به دادسرا مراجعه کردم. برای دفاع از اتهام وارد شده در دادخواست تقاضای احضار مامور کلانتری و بازبینی دوربین دادسرا را جهت اثبات بی گناهیم خواستیم ( با توجه به ماده ۱۲۳ و ۲۰۴ قانون آیین دادرسی کیفری ) که قاضی توجه ای به درخواست بنده نکردند و با توجه به ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری ( نامه کلانتری مبنی بر اینکه در قسمتی از ساعت ادعایی همراه مامور بودم بعد از رای دادگاه بدست آوردم ) در دادگاه تجدید نظر اعتراض نمودم که دادگاه توجه به ماده ۴۷۴ ننمود و استناد به بند ب ماده ۴۲۷ قانون آیین دادرسی کیفری (دیه کمتر از عشر دیه کامله) نمود.و همچنین دیوان عالی کشور هم درخواست اعاده دادرسی را رد نمود
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که برای اثبات بیگناهیم با توجه به توضیحات آیا راهی وجود دارد و آیا به رای دیوان عالی میتوان اعتراض کرد, با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شهادت کذب شهود موجب صدور و قطعیت دادنامه شده است میتوانید علیه شهود بعنوان شهادت کذب شکایت نمائید و پس از محکومیت قطعیت شهود مجددا اعاده ی دادرسی نمایید