مجازت اشد کدام است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #59588539

دادگاه به من در حق یک نفر که توهین کرده بودم ۷۲ تا شلاق داده و در حق نفر دوم که زن هست به دلیل اینکه تصاویرشو تو فضای مجازی گذاشتم ۴۰ میلیون ریال جریمه کرده و گفته ضمن حکم اشد اجراست کدامش اشد میباشد و خواهشا یکم واضح تو ضیح بدین.
آیا میتونم شلاق را بخرم؟
و اجرا نشه؟
به چه صورت خواهد بود؟
دفعه قبل به طور واضح جواب ندادین خواهشا واضح توضیح بدین

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر می رسد شما محکوم به پرداخت جزای قدی می شوید

حکم اشد شما در رای صادره همان جزای نقدی است که ملاک اجرای حکم است و شلاق اجرا نمیشود .

 ملاک برای تشخیص مجازات شدیدتر عرف است که در هر حال جزاب نقدی را شدیدتر از شلاق می‌داند.

اگر شما طبق ماده ۱۷ جرائم رایانه ای و ماده ۶۰۸ قانون مجازات بخش تعزیرات محکوم شده اید، هر دو مجازات مشمول مجازات درجه شش خواهد بود، و در شرایط مواد مذکور، ماده ۱۷ اشدتر خواهد بود و لذا مبلغ جریمه چهارمیلیون تومان برای شما اجرا خواهد شد و شلاق اجرا نمی شود.