کپی مطالب یک سایت با ذکر منبع مجازات حبس دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۹ #59500

سلام من مطالب یک سایت که خودش هم فیلتر هست را توی سایتم با منبع خود اون سایت گذاشتم حالا طرف رفته ناحیه 31 شکایت کرده و اینکه اصلا اون ناحیه از من نخواستن که برم اونجا فقط یه اس ام اس دیدم که نوشته بود رای قرار صادر شد رفتم ناحیه 31 بهم گفتن هیچ اطلاعاتی نمیتونیم بدیم چون رای نهایی صادر نشده و مختومه شده رفتم پیش خود سرپرست اونجا گفته چون شما یه شهر دیگه هستین پرونده اتون رفته به همون شهر
آخرمن نفهمیدم مختومه شده یا رفته شهر خودم برای پیگیری ؟؟؟
اگه رای به ضرر من صادر بشه چون مطالبش را با منبع خود اون سایت گذاشتم یه وکیل جرایم رایانه ای گفت نهایتا جریمه نقدی میشید آیا این درسته یا نه ؟
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مطالب منحصرا متعلق به آن سایت بوده باشد و اگر قید شده باشد مطالب با ذکر منبع بلامانع است مجازاتی برای شما در نظر گرفته نخواهد شد در غیر این صورت جزای نقدی برای شما در نظر گرفته میشود.