نقطه زنی چه چیزی رو مشخص میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۸۶ #59430849

باسلام مدت هفت سال پیش سیم کارتمان گم شده و حدود دو یا سه سال پیش از خط سواستفاده شده مزاحمت ایجادشده و تهدید و حالا قاضی حکم نقطه زنی رو داده میشه بگید نقطه زنی چیار و مشخص میکنه ینی معلوم میشه کجا پیام داده شده چه ساعتی و رو چه گوشی بوده کلا مشخص میشه کی بوده ؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نقطه زنی برای آگاهی از مکانی خواهد بود که سیم کارت در آنجا فعال بوده است
لذا اگر این امر سه سال پیش رخ داده است احتمال اینکه شخص در این چند سال دیگر از آن استفاده ننموده باشد و نقطه زنی بی ثمر باشد .

نقطه زنی برای تعیین و مشخص کردن نقاطی است که سیم کارت در آنجا فعال بوده و دارنده آن در آن نقاط تردد داشته است .

سلام و درود، در مورد مزاحمت های تلفنی استعلام مخابراتی با درخواست دادگاه و موافقت رییس کل دادگستری استان مربوطه صورت می گیرد، و موارد آن دقیقا مشخص می گردد؛ اگر چه در شکایات مخابراتی معمولا مالک سیم‌کارت متهم است، اما شما می توانید با ارائه ی گواهان و مطلعین معتبر و‌ دیگر مدارک ، مساله مفقودیت و عدم ارتکاب جرم را اثبات کنید.