اگر پزشکی قانونی تمام موارد را گواهی تنظیم نکرده باشد چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۱ #59214

سلام خسته نباشید دوباره
ببخشید شما سوال منو درست متوجه نشدین پزشک قانونی در نامه خود موردی را که دیده که یک زخم پای چشم است را ننوشته و هیچ اسمی از آن نیاورده من دوباره پیش پزشک قانونی رفتم و گفتم که شما تورم و سیاهی زیر چشم رو نوشتین چرا زخم که در اثر فرو رفتن گوشه انگشتر است رو ننوشتین بهم گفت این چیزی نیست خوب میشه برو حالا میخاستم اگه میشه راهنمایم کنین چکار کنم ؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه در حال حاضر این زخم موجود میباشد میتوانید ضمن مراجعه به دادگاه و اعتراض مجددا توسط دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع شوید.