اصالت خط و امضا برای سال 91 قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۵ #59201176

سلام اواخر سال۹۱اقدام به خرید یک باب آپارتمان که جزو سهام مالک رسمی ملک را از سازنده درقبال ثمن معین خریدم سپس دادگاه حقوقی تمام مالکین وسازندگان رابه انتقال سند وا تمام بنا وپایان کار وتفکیک محکوم کرد در حال حاضر به جهت استنکاف خواندگان زیر نظر اجرای احکام با هزینه خودم مشغول اجرای حکم قطعیت یافته هستم واحد مورد نظر به افرا و دیگری نیز توسط سازنده فروخته شده است درهمان سال ۹۱ ببعد که مالباختگان از سازنده به اتهام فروش مال غیر اقدام کردن که منجر به بازداشت هر دونفر سازنده شد یک نفر از ایشان با وثیقه آزاد و دیگری با قرار۶۰۰ملیون تومان در زندان است وا قرار به فروش مال غیر نموده و۱۰سال نیم حبس و ردمال در مرحله تجدید نظر است سوال بنده این است احدی از مال باختگان تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کرده دادیار محترم اینجانب را به عنوان مطلع احضار نموده ودستور توقف عملیات ساخت ساز را توسط کلانتری به اطلاع من رسانیده است پس از مراجعه به دادسرای و ارائه حکم ومدارک تحول ملک به دستور اجرای احکام دادیار محترم گفت شما جرمی نکرده و منع تعقیب صادر خواهم کرد روز بعد به دادیار مراجعه دادیار فرمود که پرونده به اظهار نظر رفته روز بعد جهت پیگیری مراجعه کردم دادیار گفت شاکی به اظهار نظر لایحه داده و شکایت جعل کره و عنوان داشته قولنامه من ۵روز زو تر از بنده بوده حال آنکه در گذشته که تمام خریداران معارض در مواجه حضوری در دادسرا و گزارش کارشناسی موجود در پرونده شکایت فروش مال غیر به طور صریح تاریخ خریداران و مقدم و مآخذ را به اطلاع دادسرا رساند که عرض کردم در تجدید نظر است حال پس از هفت سال یکی از افراد که هیچ سمتی ندارد و در دادگاه حقوقی هم موفق نشده چنین ادعای کرده که بنده مرتکب تصرف عدوانی شدم و مجدد شکایت جعل را جهت تقدم تاریخ کرده و دادیار نیز میگوید باید کارشناس خط نظر بده با پوزش آیا امکان تشخیص تاریخ نگارش بیع نامه در سال ۹۱ با ۵روز اختلاف توسط کارشناس است یا خیر و دادیار تا چه زمانی از نظر قانونی میتواند به دستور عملیات ساخت ادامه دهد لطفا راهنمائی بفرمائید چون بیم آن میرود که سازنده که در زندان است با ایشان که چنین شکایتی کرده خدای نکرده افکار شیطانی داشته باشند

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اگر تبانی با فروشنده داشته باشد و سند ایشان جعلی باشد در کارشناسی زمان تنظیم آن مشخص میشود و جای هیچ نگرانی نیست و حتی اگر ایشان سندش درست باشد و به قول خودشان پنج روز زودتر از شما ملک را خریده باشند ملاک محاسبه تقدم بر مالکیت از زمان اقدام در دادگاه میشود که شما زودتر اقدام نموده اید ، بهرحال بدلیل اینکه توقف عملیات را خواستار شده شما پس از برائت میتوانید خواستار دریافت خسارات وارده شوید . ضمن اینکه اگر شما مالکیت را از دست بدهید هم حق شکایتتان از فروشندگان محفوظ است .