افترا و تهمت زده شده؛ چطور شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۴ #59188848

توسط پیام و تماس و حتی حضوری جلو در خانه امدن و تهمت دزدی بهم زدن

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما میتوانید شکایت نماید وبا ادله و مدارک مثبته وشهادت شهود نیز میتوانید اثبات کنید

با توجه به مدارک مستند می توانید به عنوان جرم افترا شکایت کنید

سلام و درود
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید
موفق و موید باشید

ابتدا ثنا ثبت نام و شکایت خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

سلام وقت بخیر
میتوانید استشهادیه ای مبنی بر افترا که در حضور همسایگان یا افرادیکه در آنجا حضور داشتند و اسکرین شات های پیامک ادعای خود را توسط طرح شکایت(افترا) در مراجع قضایی ثابت نمایید.

درود
با دلایل و مدارک شکایت افترا در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت خودرا ثبت کنید