در صورت ذکر نکردن تمام جراحات توسط پزشکی قانونی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۲ #59143

با سلام و خسته نباشید میشه منو راهنمایی کنید که چطوری میتونم زخمی که زیر چشمم بوده و پزشک قانونی در نامه خود هیچ اشاره‌ای نکرده رو تو دادگاه اثبات کنم چشم من در یک درگیری ضربه خورد که بر اثر ضربه زیر چشم من سیاه و کبود ومتورم و در اثر فرو رفتن گوشه انگشتر ضارب کمی زخم شد که در حد چند قطره خون آمد و قطع شد و من شکایت کردم و رفتم پزشک قانونی پزشک هم از فاصله‌ 2،3متری یه نگاهی کرد و یک نامه که درش منگنه شد بود به ما داد و ما نامه رو بردیم کلانتری و افسر کلانتری بعداز باز کردن نامه نامه را به اسرار من برای من خواند و من با تعجب دیدم هیچ چیزی از زخم چشم من نیست فقط نوشته بود سیاهی و تورم چشم که ارش آن چهاردهم درصد از دیه کامل میباشد و من بعد از شنیدن رفتم پیش پزشک قانونی وگفتم که چرا زخم چشم من رو ننوشتین و اون پزشک گفت این چیزی نیست خوب میشه برو حالا نمیدونم چکار باید بکنم در ضمن زخم چشم من به اندازه1،2 سانتی متر است و عکسهای چشمم که با گوشی انداختمم هست و زخم آن در تصاویر واضح است

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پزشکی قانونی بر اساس عکس های گوشی شما نمیتواند گواهی صادر کند و هرآنچه که موجود است را معاینه و گواهی صادر میکند لذا اثبات ضرب و جرح و نسبت دادن به فردی یک موضوع است و تهیه گواهی موضوعی دیگر.