بدون صیغه نامه داریم زندگی می‌کنیم؛ میتوانم از طریق قانون همسرم را برگردانم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #59104470

با سلام.
ببخشید بنده و همسرم بدون صیغه نامه داریم زندگی می‌کنیم. و یک فرزند هم داریم. الان مدت بیست روزه که خانمم خانه را ترک کرده و بچه را هم برده. بنده میتوانم از طریق قانون همسرم را برگردانم؟ باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر شما جهت اقدام در این خصوص نیاز به ارائه ی ادله کافی دارید

بدون داشتن مدرک مثبته ازدواج دائم نمیتوانید اقدام به درخواست تمکین همسرتان نمایید . در ازدواج موقت زوجه تکلیف قانونی برای تمکین ندارد .

سلام برادر عزیز
منظور شما از صیغه نامه چیست؟ یعنی ازدواج موقت کرده اید؟ بچه حاصل از این ازدواج است؟ لطفا برای دریافت پاسخ دقیق جزییات بیشتری مطرح کنید