رفته پزشکی قانونی ۱۴ درصد دیه بریدن و بیان نموده که به عنوان ادم ربایی شکایت کرده، چه حکمی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۵ #59091295

سلام .دوست بنده به خاطره اینکه فکر میکرد، دوستش سرش کلاه گذاشته او را در ماشین مورد ضرب و شتم قرار داد اما بعد از حل شدن مشکل او را در محل سکونتش پیاده کرد .
در حال حاضر اون نفر رفته پزشکی قانونی ۱۴ درصد دیه بریدن و بیان نموده که به عنوان ادم ربایی شکایت کرده.
بنده نیز در ماشین حضور داشتم و مانع از اسیب زدن بیشتر به این اقا شدم و ضربه ای هم وارد نکردم. به نظر شما داستان به کجا ختم میشه.
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به ادله ایشان دارد نمی توانز پیش بینی کرد، لیکن مجازات حبس و دیه به همراه خواهد داشت

بااحترام
اگر آدم ربایی محرز گردد حبس خواهید شد

باسلام
بابت ضرب و شتم و اسیب وارده به حبس و دیه محکوم میشوید در صورت اثبات جرم ادم ربایی مجازات ان بین ۵ تا ۱۵ سال حبس است

با درود حبس و دیه....

درود مجازات جرم حبس تعزیری و پرداخت دیه می باشد .

با توجه به توضیحاتی که ارائه نمودید مجازات جرم حبس تعزیری و پرداخت دیه می باشد .

سلام..مطابق قانون مجازات اسلامی در صورت اثبات جرم آدم ربایی با توجه به اینکه ازوسیله نقلیه استفاده شده و شاکی مورد ضرب و جرح واقع شده،دوست شما به اشد مجازات این جرم یعنی ۱۵سال حبس وپرداخت دیه ومجازات تکمیلی به نظردادگاه محکوم میشود که البته این مجازات از طرف دادگاه قابل تخفیف می باشد وخصوصا اخذرضایت شاکی می تواند در تخفیف بسیار موثر باشد..به هر حال توجه داشته باشید عمل مجرمانه آدم ربایی برای احراز نیاز به انجام شرایط خاصی از طرف متهم وحتی شاکی داردواگر شاکی با رضایت خود سوار خودرو شده و دربین راه اختلاف بین آنها ایجاد و منجر به ضرب وجرح شده موضوع مصداق آدم ربایی نیست،بنابراین برای پاسخ نیاز به توضیحات کامل تری از سوی شما می باشد