میتونم بعد از گذشت ۱۵ سال از تصادف این موضوع و پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۴ #59013073

سلام
حدودا سال ۸۳-۸۴ با خانواده در جاده تصادف کردیم و پس از مراجعه به پزشکی قانونی همان شهری که نزدیک محل تصادف بود دیه دریافت شد و چون من زیر سن قانونی بودم سرپرستم دیه رو دریافت کرد
از وکیل پرسیدم گفت سرپرستت باید دیه رو به امانت نگه میداشته و وقتی به سن قانونی رسیدی دیه رو بهت پرداخت میکرده ولی این اتفاق نیوفتاده و تمام مدارک مربوط به دریافت دیه رو هم از بین برده
حالا من میتونم بعد از گذشت ۱۵سال از تصادف این موضوع و پیگیری کنم و مدارک مربوط به دریافت دیه رو که از بین برده جایی بایگانی میشه که بتونم دریافت کنم
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. باید از طریق مراجعه به دادگاه اقدام کنید و مقام قضایی استعلامات را انجام میده و درنهایت رای صادر میکنه