با اقرار و تحقق لوث می توان وجود استشهادیه را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۰ #58863261

در یک دعوا متهم نزد قاضی اقرار کرده که صورت جلسه شده که شاکی ضرب جرح نشده است و افرادی هم امضا کرده اند.
متاسفانه صورت جلسه در پرونده نیست.
شاکی هم حتی قبول دارد متن صورت جلسه چه بوده و حاضر است سوگند یاد کند.
وبه مراتب تحقق لوث هم نزد قاضی انجام شده و شاکی قسم خورده که مورد ضرب جرح متهم قرار گرفته و رای به نفعش صادر شده است.
آیا با توجه به اینکه صورتمجلسه وجود ندارد ولی اقرار متهم هست و همچنین شاکی گفته که براساس همین صورتمجلسه سوگند یاد کرده اگر متهم صورت مجلسه ای جدید با همین متن برای تجدید نظر بیاورد میتوان براساس اقرار متهم و تحقق لوث شاکی نبود صورت مجلسه اول را که براساس ان حکم صادر شده اثبات کرد؟ یا حتما بایستی خود صورت مجلسه در پرونده حضور داشته باشد وجود اقرار متهم و اقرار شاکی بر قبول وجود صورت جلسه اول که حکم براساس ان صادر شده ؟علت تحقق لوث در رای بیان نگردیده است.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حتما باید خود صورت جلسه اول باشد و الا باید دنبال دلایل جدید باشید