بعد از نه ماه میتوان در خصوص زوال بکارت شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۸ #58832

سلام، یک سال و نیم است که نامزد کردم و با نامزدم رابطه داشتم ؛ ٩ ماه پیش رابطه سطحی داشتیم که ایشان اندام تناسلیشان را ناگهان در من فرو کردند پرده من پاره شد اما خون نیامد به دکتر زنان که مراجعه کردم گفتند به علت ارتجاعی بودن پرده خون نیامده ولی پرده از بین رفته است ، الان ٩ ماه از ان ماجرا میگذرد و چون پرده نداشتم بارها دخول داشتیم .تصمیم داریم از هم جدا شویم (عقد نیستیم، صیغه هم خوانده نشده است)
میخواستم بدانم اگر از ایشان شکایت کنم دیه به من تعلق میگیرد ؟
و اینکه حکم شلاق برای هر دو مان صادر میشود ؟
ایشان به علت اینکه ترکشان نکنم این بلا را سرم اوردند ولی از ترس آبرو مجبور بودم با همه چیز بسازم حتی مصرف مواد مخدرشان را نادیده بگیرم ولی هرچه میگذرد میفهمم که نمیتوانم این رابطه را ادامه دهم .

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه صیغه عقد نکاح بین شما خوانده نشده باشد و زوال بکارت با رضایت شما نبوده باشد ارش البکاره به شما تعلق خواهد گرفت. ولی اصلا نمیتوانید اثبات کنید که زوال بکارت توسط ایشان بوده و زنا قابل اثبات نمیباشد.