میگه مهریه م رو میخوام؛ تکلیف من چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۵ #58711080

سلام
سال ۸۵ ازدواج کردیم من خونه اجاره یی در شهر همسرم گرفتم سالهاست بخاطر خانم که نمیتونه از مادرش جدا باشه تحمل کردم این وضعیت رو جوری که ۲۳ روز جنوب کار میکنم و ۷ روز میام مرخصی که با شیوع کرونا چند ماهه بیکار شدم و زنم مدتهاست از من تمکین خاص نمیکنه بخاطر سرد مزاجیش بارها گفتم به پزشک یا مشاور مراجعه کنه اما بی اعتنایی کرد منم باهاش حرف نمیزنم و جدا از هم میخوابیم بازم بخاطر بچه تحمل کردم نخواستم زندگیمون از اینم خرابتر بشه همیشه کوتاه اومدم و خرج و مخارج زندگیم رو در حد توانم و بدون مشکل پرداخت کردم خانم هم بیمه شده از طرف من هم هر وقت حقوق گرفتم تو حسابش پول ریختم خلاصه مشکل مالی نداره ولی بهمراه پسرم بیشتر از یک ماهه منزل رو ترک کردن کلی پیگیری کردم حاضر به برگشت نیست حتی نمیاد حضوری صحبت کنیم فقط میگه نمیتونم با اخلاقت کنار بیام منم گفتم پس بیا طلاق توافقی بگیریم بازم جوابمو نمیده خانوادش تهدیدم کردن که مهرش و اجرا میزاریم و نمیزارن حتی بچه م رو ببینم الان هم بخاطر شغلم باید برم شهرستان دیگه تحمل این اوضاع رو ندارم میتونم یخچال و فرش خونم رو ببرم محل کارم یکجایی اجاره کنم تا تکلیفم معلوم بشه؟
بهش گفتم میخام اینکار رو بکنم میگه همه وسایل خونه مال منه حق نداری چیزی ببری در صورتی که یخچال و فرش جز جهازش نبوده اینم بهش گفتم که کل وسایل خونه رو بردار پول پیش خونه هم مال خودت ولی دیگه اجاره به خونه یی که زن و بچم توش نیست نمیدم و میخام برم جای دیگه نزدیک محل کارم اجاره کنم یا با من بیا یا طلاق بگیریم حتی بچه هم پیش خودت بمونه ماهیانه بابت هزینه هاش پرداخت میکنم ولی میگه همه چیزو میخام مهریه م رو هم میخام تو الان هرجا میخای برو تا هروقت دلم خواست برم درخواست مهریه یا طلاق بدم جهازمم بمونه همین خونه کرایه خونه هم به من مربوط نیست خودت باید بدی
والا موندم چیکار کنم فقط میخام کارمو از دست ندم بعد چند ماه بیکاری و وسایلی که خودم خریدم رو با خودم ببرم و در این خونه رو قفل کنم،
لطفا راهنمایی کنین اگر اینکارو بکنم چه اتفاقی میافته....

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در موارد عدم تمکین زوجه بایستی با دادن دادخواست الزام به تمکین از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در دادگاه خانواده محل اقامت زوجه اقامه دعوی تمکین کنید. بهتر است قبل از تقدیم دادخواست، اظهارنامه ای مبنی بر لزوم تمکین و بازگشت زوجه به منزل از طرف شما برای او فرستاده شود.