آیا شکایت اداری با استفاده از اسکرین شات ،قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۷ #58640830

با سلام
یکی از همکارانم با ارائه چند اسکرین شات از استاتوس واتس آپ و پیام اینستاگرام اقدام به شکایت از اینجانب در تخلفات اداری مجموعه تحت عنوان توهین کرده است.
ایشان مدرک دیگری غیر از این اسکرین شات ها ندارند.
بنده چگونه می توانم از خودم دفاع کنم و ثابت کنم که اسکرین شات قابل استناد نیست و ارزش قانونی ندارد.
آیا ماده قانونی برای این موضوع وجود دارد که به آن استناد کنم؟
و سوال دوم اینکه آیا بنده می توانم از ایشان به خاطر ارائه این مدارک بدون اثبات توسط مراجع قانونی در محل کارم به دادگاه شکایت کنم؟ آیا در صورت شکایت باید اسکرین شات ها را به دادگاه ارائه کنم؟ و آیا نیاز است که اسکرین شات ها را به دادگاه ارائه کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صحت آن را پلیس فتا تایید میکند

اسکرین شات نوعی سند محسوب میشود ‌ ودر صورت صحت آن ، قابل استناد هست برعلیه شما

با احترام اسکرین شات ها وقتی با سایر قراین و شواهد همراه باشد به عنوان اماره اتهام میتواند مفید علم برای قاضی باشد.