چگونه از یک شخص اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #58494592

با سلام و قبولی طاعات و عبادات؛ مدت۲ سال قبل یکی از آشنایان با شماره تلفنی ناشناس اقدام به پیام به بنده و خودش را به عنوان یک دختر جا زد ولی من اعتنایی نکردم، به هر حال اینکارو اینقدر تکرار کرد تا منو ترغیب به پاسخ کرد و من هم چند تا پیام و عکس غیر مجاز براش فرستادم، بعد از مدتی جلوی چند تا آشنا گفت که اون شخص من بودم و شروع به نشون دادن اون پیام ها به برخی ها کرد؛ حال من میتوانم از این فرد شاکی شوم و ۱- تحت چه عنوانی ۲- مجازاتش چیه برای هر دو نفر ۳- مشمول مرور زمان که نشده؟ با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر شکایت منتفی میباشد و ثقابل رسیدگی نیست
اعاده حیثیت محرز نمیباشد و مقوله ای جداست

با سلام
اگر شما تصاویر به قول خودتان غیر مجاز را به ایشان ارسال نمیکردید در اینصورت میتوانستید به جرم مزاحمت تلفنی از ایشان شکایت نمایید ولی متاسفانه در صورت شکایت شما ، و اطلاع قاضی از تصاویر مورد نظر کار برای شما نیز سخت میشود.
و اینکه اگر شخص با پخش این تصاویر بر همگان باعث آبروریزی و ایجاد مشکلات برای شما میشود باز میتوانید اقدام قانونی نمایید .

سلام
حال من میتوانم از این فرد شاکی شوم ////خیر
اینگونه مطرح می‌کنم که آیا صرف مکالمه تلگرامی یا هر دستگاه دیگر بین دو نفر نامحرم جرم است؟ یا اگر مطالبی نوشته شود که دور از شان یک خانم یا یک آقا باشد رد و بدل شود جرم محسوب می‌شود؟» باید بگوییم این مسائل عنوان مجرمانه ندارد، ولی آنچه بعدها ممکن است عنوان مجرمانه پیدا کند، داده‌هایی است که بین این دو نفر رد و بدل می‌شود. مثلا عکس‌ها و فیلم‌هایی که به اشتراک می‌گذارند، مشخص می‌کند که مطابق قوانین و جزو جرایم رایانه‌ای هست و دارای عناوین مجرمانه شود.»
انتشار اینگونه مصادیق محرمانه اگر به صورت کلان باشد، یعنی بیش از ۱۰ بار بازنشر شود، عنوان مجرمانه خاصی دارد. چه بسا کسی برای همکار یا دوستش مطلبی را به عنوان هشدار ارسال یا به عنوان یک مطلب جالب بازنشر کند ولی نیت او اشاعه فساد نیست بنابراین عنوان مجرمانه خاص محسوب نمی‌شود البته در حدودی که انتشار کثیر نکرده باشد.»