اگر مستاجر از موجر فقط یک آدرس داشته باشد چگونه میتواند ودیعه خود را مسترد کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۳ #58444

سلام . من حدود یک سال پیش یک اتاق از یک دفتر را از شخصی اجاره کردم به مبلغ 25 میلیون تومان که مبلغ 20 میلیون آن را چک بانکی و 5 میلیون رو چند روز بعد بصورت دستی به شخصی که اجاره کرده بودم پرداخت کردم و قراردادی هم بین خود منعقد کردیم . بعد از چند روز من اتاق خودم را تجهیز کردم به دو دستگاه کامپیوتر و دو دستگاه تلفن سانترال . مدتی هم کار کردم و بعد دیگه دفتر نرفتم . بعد از مدتی هم به ان شخص گفتم که اگر امکان دارد پول من را پس بده و قرارداد رو فسخ کنیم . مدتی گذشت و من به محل دفتر مراجعه کردم و متوجه شدم که ایشان متواری شده و وسایل من را هم برده الان بغیر ازشماره کارت بانکی و شماره موبایل خاموش و شماره ملی ایشان چیزی ازش ندارم . آیا می توانم پیگیری کنم و به حقم برسم و جزای ایشان چیست ؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید شکایت کیفری سرقت علیه ایشان تنظیم کنید و از طریق شورای حل اختلاف نیز برای استرداد مبلغ ودیعه خود اقدام کنید و ضرر و زیان آن را نیز میتوانید مطالبه نمائید.