چطور میتوانیم از آنها بخاطر گذاشتن سطل زباله در جلوی مغازه ما؛ شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۴۶۵ #58319665

سلام بزرگوار
در طول یه خیابان کنار رودخانه دو سه تا مغازه در کنار هم هستیم که مالک مغازه ها هم هستیم در قسمت پایینتر از مغازه ما یه کوچه وجود داره که ورودیش از همون خیابانه و چند مغازه که اجاره ای هستن بالای کوچه مستقرن مشکلی که وجود داره اینکه ساکنین اون کوچه بنا به نیازشون یه سطل آشغال از شهرداری خواستن اورده اونجا یه سطل آشغال جلوی کوچه تو خیابون قرار داده حالا اونا سطل آشغال رو برداشتن آوردن نزدیک و جلوی مغازه ما که ما به هیچ عنوان نه خواهان این سطل آغال بودیم و نه نیاز داریم بهش حالا اونا می گن جلوی کوچه و مگس و حشرات مارو اذیت می کنن آوردن گذاشتن طرف مغازه ما که مارو اذیت می کنه متاسفانه هم میگن ما نیاز به سطل آشغال داریم و هم میگن طرف ما نباشه و عملا حرف زور می زنن و ما هم چند تا مغازه ایم میگم آقا جان ما که اشغال نداریم و نیازی هم به این سطل آشغال نداریم اگر خودتون نیاز دارید ببیرید بزارید جلوی کوچه خودتون در واقع اونا هم خدا رو می خوان هم خرما رو می خواستم از نظر حقوقی از شما عزیز بپرسم حکمش چیه ممنون می شم واقعا این قضیه داره مارو اذیت می کنه هیچ کدام حقی به حریم جلوی خودشون ندارن ولی اگر چیزی رو که نیاز دارن خودشون قرار نیست بیارن بزارن جلوی یه مغازه تجاری که کل آزار و اذیتشو ما بکشیم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید شکایت مزاحمت از حق مطرح کنید.

با سلام
برای این امر میتوانید با تنظیم استشهادیه محلی از مغازه داران منطقه مبنی بر ایجاد بوی نامطبوع و تجمیع حشرات موزی از طریق شهرداری اقدام نمایید .

سلام
میتوانید شکواییه ایجاد مزاحمت را علیه شان مطرح نمایید

با سلام
تحت عنوان مزاحمت میتوانید نسبت به ایشان طرح دعوی کنید.
مؤید باشید