در صورت فوت من، خواهرم باید برای پول خودش مالیات بر ارث پرداخت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #58169144

با سلام
خواهر مجردم (بدون شوهر و فرزند) سرمایه ای در اختیار من (دختر مجرد) قرار داده که با آن کار کنم .
برای جلوگیری از پرداخت مالیات چه اقدامی انجام بدیم؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه پول در حساب شما باشد و شما سند بدهکاری داده باشید از ماترک شما وصول می‌شود وبعد چنانچه مالی داشته باشی حصروراثت شده و تقسیم شود

با سلام
در هر صورت مالیات بر ارث پرداخت باید شود

بله در هر صورت مالیات بر ارث پرداخت خواهد شد

سلام
قبل از تقسیم ارث ابتدا باید دیون و بدهیها ازش کم بشه یعنی شما میتونید با دادن یک چک یا سفته یا تعهد محضری مبنی بر بدهی شما به خواهرتان این مورد را حل کنید که در صورت فوت، ایشون به طلب خودش برسه ضمن انکه ارث شما در صورت وجود طبقه اول به ایشون نخواهد رسید.

با سلام
اگر منظور شما مالیات بر اموال متوفی باشد در این مورد نمیتوان از پرداخت آن امتناع ورزید و مالیات بر ارث در هر صورت پرداخت خواهد شد

مالیات بر ارث قائم است بر اموال متوفی وراث برای تملک ماترک باید دیون مالی و مالیات را تادیه کنند