آیا کارشناس از متن تایپی میتواند حدودا زمان تایپ رو تشخیص دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۴۸۳ #58158136

سلام
آیا کارشناس میتواند از روی یه متن تایپی تشخیص دهد که این متن کی تایپ شده؟
طرف مقابلم مدعی شده این متن و امضای ذیل آن برا ۱۵ ماه قبل است ولی من مطمئنم این متن و امضایی جعلی نهایتا برا دو ماه پیش ساخته شده.
من برا اثبات جعل باید تقاضای خط شناسی کنم؟
یا جعل امضا من هیچ برگه ای رو امضا نکردم ولی ممکن است امضای منو از یه جای دیگه آوردن و زیر این برگه تایپی گذاشتن.
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع جعل سند از طریق ارجاع امر به کارشناسی قابل احراز و اثبات است

سلام شما باید ادعای جعل کنید اگر امضای شما جعل شده باشد این موضوع قابل تشخیص توسط کارشناس می باشد .

سلام

کارشناس متخصص می تواند حدود زمان الحاق خط و امضاء را به برگه تایپ شده تشخیص دهد.

کارشناس میتواند از روی یه متن تایپی تشخیص دهد که این متن کی تایپ شده است
شما برا اثبات جعل باید تقاضای کارشناسی کنید