آیا متشکی عنه در سامانه متوجه شکایت من میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۵۰ #57989816

سه روز پیش بابت جعل مدرک تحصیلی ام شکایت کردم در الکترونیک قضایی و امروز پیام آمده که به کلانتری ارجاع شده و من به عنوان شاکی باید اونجا باشم میخوام شکایتم را پس بگیرم کلانتری تماس گرفتم گفت صورتجلسه میکنیم و انصراف از شکایت میکنیم
۱. پس از صورتجلسه کلانتری باز هم به دادسرا باید بروم؟
۲. طرف مقابل از شکایت من مطلع شده یا میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مراتب در کلانتری صورتجلسه می شود و و نیازی به حضور شما در دادسرا نیست و به نظر طرف دعوا از دعوای شما مطلع نمی شود

سلام

بهتر است انصراف از شکایت در قالب ترک تعقیب باشد و به شعبه مزبور تقدیم شود چنانچه شعبه اقدامی جهت دعوت از متهم نکرده باشد ایشان مطلع نخواهند شد.

با سلام
جرم جعل جنبه عمومی دارد و در صورت اعلام رضایت شما به عنوان شاکی حضور شما دیگر نیاز نیست ولیکن از جهت جنبه عمومی جرم رسیدگی می شود و به متهم نیز ابلاغ می شود و اعلام رضایت شما باعث تخفیف در مجازات می شود.