چجوری تعهدی بگیرم مبنی بر اینکه اگر فردا روزی خودکشی کنه، مسئولیت کیفری برام نداشته باشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #57971455

باسلام

خانمم دو بار خودکشی کرده تا به الان یک دفعه اش خونه ما بوده یک دفعه هم منزل پدریش وقتی قهر کرده بود! بهداشت محله هم جهت مشاوره بردمش که اونجا مشاور معرفیش کرد به متخصص اعصاب و گفت اختلال دو قطبی داره و اختلالش در حوزه های خانوادگی،اجتماعی،فردی محرز شده ! همه مدارک موجوده الان چند ماهه باز رفته خونه پدرش ، خانواده خانمم مخالف ازدواج مون بودن و اونا باعث این اتفاقات هستند.

خواهشا کمک کنین من نمیخوام نابود شدن زندگی مو ببینم ...

سوالم اینه چجوری تعهدی بگیرم مبنی بر اینکه اگر فردا روزی خودکشی کنه باز و خدای ناکرده فوت کنه مسولیت کیفری برام نداشته باشه یجوری که پشتم به اون تعهد گرم باشه و اتفاق بدی در آینده واسم نیفته

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

نیاز به تعهد نیست و اساسا خودکشی جرم نیست
در صورت وقوع این امر مسئولیتی متوجه شما نمی شود

نظریه پزشکی قانونی و مشکلات روان پزشکی که داشته اثبات میکند که خودکشی است و شما دخالتی نداشته اید.

با سلام
خدایی ناکرده در صورت خودکشی و عدم دخالت شما مسئولیتی متوجه شما نیست .در قوانین ایران تنها تحریک به خودکشی از طریق سامانه های رایانه ای جرم انگاری شده است.