من بیخبر بودم از سرقتی بودن شارژ، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۰۹ #57963015

سلام
من متهم به سرقت مستوجب تعزیر شدم. معنیش چیه. دوم اینکه من هیچ شاکی نداشتم. اما الان یک شاکی در پرونده من ثبت کردن که من نه دیدمش نه میشناسمش. اصلا به من اتهام زدن من به خاطر گرفتن یک شارژ از یکی از اشناها تو این دردسر افتادم. شارژ سرقتی بوده. ومن خبر نداشتم. پرونده من هم سه ردیف فرعی داره که ردیف فرعی سوم مختومه شده. چیکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ووقت بخیر
تعزیر به مجازات‌هایی از قبیل حبس، جزای نقدی و شلاق گفته می‌شود که میزان و نوع آن در شرع مشخص نشده است بلکه (یعنی قانون‌گذار) حسب مورد نوع و میزان آن را تعیین می‌کند. یک نکته مهم در خصوص این نوع مجازات آن است که میزان مجازات تعزیری نمی‌تواند از مجازات‌های حدی بیشتر باشد.و باید پرودنتون روند قضاییش طی شود .

سلام
در واقع شما متهم به سرقت بوده اید که پس از رسیدگی ارتکاب جرم توسط شما ثابت شده است
حال شما باید ثابت می نمودید که مرتکب جرم نشدید و از سرقتی بودن شارژ نیز مطلع نبوده اید
با توجه به وجود سه ردیف فرعی ظاهرا تجدیدنظرخواهی هم بعمل امده و بی نتیجه بوده
در نهایت ممکن است با ارائه دلایل کافی امکان اقامه اعاده دادرسی را داشته باشید