امکان پیگیری اکانت حذف شده تلگرام که مزاحمت ایجاد کرده، وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۶۲ #57957423

آیا با داشتن اسکرین شات از پیام های فرد مزاحم با وجود اینکه وی دیلیت اکانت کرده است میتوان از طریق آی پی، پلیس فتا این مورد را پیگیری کرد و شخص را پیدا کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط در موارد خاص امکان پذیر است

سلام
اصولا پلیس فتا در پاسخ به دستور مقام قضایی در موارد مشابه اعلام میدارد که اکانت مورد نظر پاک شده و امکان بازیابی و دستیابی به اطلاعات وجود ندارد اما اگر اکانت مزبور پاک نشده باشد و فعال باشد پلیس فتا از طریق mac addres میتواند نسبت به شناسایی ماکل اکانت و در واقع فرستنده پیام ها اقدام نماید، نکته حائز اهمیت آن است که علی الاصول از این توانایی در جرایم بسیار مهم امنیتی و سیاسی بهر گیری می شود نه تمام جرایم .

سلام دوست گرامی
خیر این کار به راحتی قابل انجام نیست چرا که سرورهای پیام رسانها خارج از ایران است و به آی پی آنها در دسترس نیست

سلام
سوال شما حقوقی نیست و در حیطه امور تخصصی در حوزه سایبر می باشد جهت اطلاعات بیشتر در این خصوص به پلیس فتا مراجعه کنید