قاضی کارشناسان را برای ادای توضیح خواسته اند، چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۲۵ #57806005

سلام
پرونده ای داشتم به هیات کارشناسی ارجاع شده بعد نظریه کارشناسی که خلاف بود بنده دلایل خود را به قاضی نوشتم که خلاف نوشته شده بنده درخواست نظریه تکمیلی کردم که قاضی کارشناسان را برای ادای توضیح به شعبه خواسته.
علت این امر چیست که برای ادای توضیح خواسته؟
آیا حرفهای بنده را قاضی قبول کرده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت لزوم تکمیل تحقیقات یا اخذ توضیح از کارشناس، دادگاه موارد تکمیل و توضیح را در صورت مجلس منعکس و به‌کارشناس اعلام و کارشناس را برای ادای توضیح دعوت می‌نماید. درصورت عدم حضور، کارشناس جلب خواهد شد.
‌هرگاه پس از اخذ توضیحات، دادگاه کارشناسی را ناقص تشخیص دهد، قرار تکمیل آن را صادر و به‌همان کارشناس یا کارشناس دیگر محول می‌نماید.

با سلام احضار کارشناسان به شعبه هرچند متعاقب توضیحا شما در شعبه نکته مثبتو امیدوار کننده ای است ولی این امر به معنی پذیرش قطعی موضوع اعتراض شما نیست.

سلام
برای ارائه نظریه تکمیلی است
شما میتوانستید اگه هیات کارشناسی سه نفره بود درخواست ارجاع موضوع به هیات پنج نفره را داشته باشین

نظر ضد و نقیض شما و کارشناسان مربوطه و احتمالا نبود دلیل متقن در اظهارات هردوطرف ابهام رو برای قاضی بوجود آورده و از کارشناسان برای توضیحات بیشتر دعوت کرده این ب معنی قبولی حرف شما نیست