خرید اموال مسروقه در سوءپیشینه من درج میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۷ #57773808

سلام در سال ۹۲ به دو ماه حبس و چهار ماه تعلیق محکوم شدم زندان رفتم. بعد از ۱۷ روز با وثیقه آزاد شدم و در سال ۹۶ برای ادامه محکومت به زندان رفتم که بعد از حدودا ۲۰ روز آزاد شدم.
آیا در گواهی عدم سوء پیشینه من میاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که صرفا می خواهید بدانید در گواهی سوء پیشینه شما درج می‌شود خیر در آن درج نخواهد شد

سلام
خیر اقدامات صورت گرفته در سوپیشینه درج نمی شد اما در سجل کیفری شما ثت و باقی می ماند

با سلام
مورد فوق سوء پیشینه موثر کیفری قلمداد نشده و در استعلامات درج نمی شود ولیکن تمامی جرایم از جمله این جرم در سجل کیفری ثبت خواهد شد.

این موارد فقط در سجل کیفری شما درج میشود

سلام
مواردی که گفتید در استعلام منعکس نمی شود ولی در سجل کیفری شما درج خواهد بود.