پس از تکمیل تحقیقات پلیس، به یکی از شعب دادیاری یا بازپرسی دادسرای جرائم رایانه‌ای ارجاع می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۳ #57766497

با سلام، در صورتی که قصد شکایت از جرمی که در فضای مجازی رخ داده است ( توهین و نشر اکاذیب ) داشته باشیم؛ پس از ثبت شکوائیه ابتدا شکایت ما با دستور دادسرا به پلیس فتا جهت تحقیق ارسال شده و پس از تکمیل تحقیقات پلیس، به یکی از شعب دادیاری یا بازپرسی دادسرای جرائم رایانه‌ای ارجاع می شود یا ابتدا به یکی از شعب ارجاع شده و با دستور قاضی آن شعبه، به پلیس فتا فرستاده می شود؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض ادب
ابتدا به دادسرا ارجاع و با دستور بازپرس شعبه به پلیس فتا ارجاع داده میشود

درود بر شما ،مستحضر باشید که علی‌القاعده بدوا به یکی از شعب بازپرسی ارجاع می‌شود، سپس از آن شعبه به پلیس فتا.

سلام

علی القاعده ابتدا پرونده به شعب دادسرا ارسال و متعقبا از طریق شعبه به فتا ارجاع میشود

با سلام؛
پلیس اساسا در صورت طرح شکایت راسا اجازه تحقیقات و بازجویی ندارد
و صرفا با دستور مقام قضایی مجاز به تحقیقات میباشد لذا پرونده ابتدا به دادسرا ارجاع و سپس در صورت صلاحدید بازپرس یا دادیار بخشی از تحقیقات به کلانتری ارجاع میگردد. موفق باشید

ابتداتعیین شعبه میشودوسپس قاضی شعبه مرجوع الیه دستورات لازم رابه پلیس فتاخواهدداد

باسلام.. ابتدا یکی ازشعب دادیاری یا بازپرسی.. سپس پلیس فتا

سلام بدوا به یکی از شعب دادسرا ارجاع و سپس دستورات مقتضی برای تحقیقات صادر خواهد شد