با وجود بیماری کرونا بعد از گذشت یک ماه می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۳۵ #57735709

اقایی یک ماه قبل اقدام به رابطه زوری کرده در منزل و حریم خصوصیم اثار تجاوز بر روی بدن بوده عکس گرفته شده اما و بنده را تهدید کرده در صورت شکایت عواقب بدی به دنبال خواهد داشت با وجود بیماری کرونا بعد از گذشت یک ماه می توانم شکایت کنم عکس عریان ایشان در منزل بنده موجود هست به کدام دادگاه کیفری باید در کرج مراجعه کنم و موضوع دادخواست و ایا باید خودم به پزشک قانونی برم یا با نامه دادگاه

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اثبات تجاوز دشوار خواهد بود و ممکن است ایشان ادعا کنند که شما بامیل و اراده خود باایشان چنین رابطه ای برقرارنمودید و علاوه برآن باعث هتک حیثیت برای خود شما خواهد بود

در یکی از دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت نمایید. اما بهتر بود بلافاصله بعد از رفع عنف و اجبار نسبت به شکایت اقدام میکردید چرا که شکایت شما منوط به اثبات ادعایتان است و بدیهی است با گذشت زمان امکان اثبات به مراتب سخت تر است.

با سلام شما می بایست در همان روزهای اولیه شکایت خویش را مطرح می‌کرده و به پزشکی قانونی مراجعه تا ادله اثبات جرم کاملا محرز باشد در حال حاضر بعید به نظر می‌رسد که عدلی واقعی باشد فلذا اتهامات فوق رد می گردد و صرفا بحث ورود به عنف مطرح می باشد آن هم شما متاسفانه الظاهر در همان تاریخ با ۱۱۰ تماس نگرفته اید

درصورت ادلهای محکمه پسند خود اقدام ب شکایت کنید اما بعید ب نظر میرسد زنا تجاوز ثابت شود

خیلی امیدی به اثبات تجاوز به عنف نباشید ولی در حد رابطه نامشروع اثبات میشود و البته در این صورت خود شما هم در مظان اتهام هستید، ولی موضوع شکایت خود را تجاوز به عنف بزنید تا به دادگاه کیفری یک ارجاع شود و آن جا قضات متبحری بدوا به پرونده رسیدگی کنند.

با سلام در مورد چنین موضوعی بهتر بود بعد از رفع حالت اجبار و عنف بدون فوت وقت ضمن اعلام به پلیس شکایت شود به هر روی امکان شکایت فعلی هم وجود دارد ولی با از بین رفتن ادله و شواهد جرم امکان اثبات تجاوز در هاله ابهام خواهد بود.

از طریق نزدیک ترین دفتر خدمات قضایی ،شکایت تجاوز مطرح نمایید تا پرونده مستقیما در دادگاه کیفری یک مرکز استان رسیدگی شود.

با توجه به حساسیت موضوع حتما با وکیل خبره در این زمینه مشورت نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید.